Zöld Hétfő Napok - minden hónap első hétfője

Az eseményen résztvevő webáruházak díjmentes kiszállítást vállalnak az aznap leadott megrendelések esetén, értékhatártól függetlenül vagy kedvező feltételek mellett.

Zöld Hétfő ingyen szállítási napok

Milyen volt az első Zöld Hétfő a webáruházak szemével?

Mint minden premiernek, úgy az első Zöld Hétfőnek is izgatottan vártuk a fogadtatását. Abban biztosak voltunk, hogy lesznek elégedett és elégedetlen webáruházak is. Hogy melyikből volt több, az kiderül, ha tovább olvassa a bejegyzést.

sikeres volt az első zöld hétfő a webáruházakban

Az alábbi idézeteket az elégedett webáruházak írták nekünk:

"Összességében elégedett voltam az első Zöld Hétfővel, mert az offline üzletembe is sok vevő jött be az internetről"
www.uvegekszer.hu

"Elégedettek vagyunk az első Zöld Hétfővel, sőt az eredmények jobbak lettek, mint vártuk."
www.babasulypont.hu

"Elégedettek vagyunk az első Zöld Hétfő eredményeivel. A vásárlások száma jóval több volt, mint amennyivel nőtt a látogatottságunk. Sőt, még a kosárérték is növekedett, pedig pont az ellenkezőjét vártuk. Már várjuk a következőt!"
www.britishstore.hu

"A Zöld Hétfőnek jelentős hatása volt nálunk a leadott rendelések számát illetően. A leadott rendelések között sok volt a kis összegű, de azért volt átlagos értékű rendelés is.
Érdekes módon sokan vannak, akik megvárják a megadott napot, függetlenül attól, hogy a rendelés összege meghaladja a szállítási feltételben meghatározott ingyenes szállítási összeget, de ez nem baj. Az Ingyen Szállítás Napról is voltak visszatérők, de több volt az új vevő.
Bízom benne, hogy ez a tendencia hónapról-hónapra egyre jobban nőni fog."
www.biokalmar.hu

"A tapasztalataink jók, bár nyilván nálunk a termékek magasabb egységára miatt nem is lehet 2- 3 szoros forgalomra számítani, de közel 50%-kal többet tudtunk eladni."
www.kazanwebaruhaz.hu

"A zöld Hétfő?

Örömmel tudatom hogy jól sikerült. Hét közepén már kint volt a főoldalon, pénteken küldtünk ki hírlevelet.
A látogatások száma péntektől keddig 50% növekedés, hétfőn 1 heti rendelés érkezett.
Mindent köszönünk."
www.citybike.hu

"Kíváncsian vártuk az első Zöld Hétfőt, és az elvárásainknak megfelelően működött. A látogatottságunkra csak kismértékben volt hatással, de a vásárlások száma a napi átlag többszöröse volt, átlagos kosárérték mellett. Természetesen küldtünk hírlevelet a Zöld Hétfő előtt néhány nappal, és egy emlékeztetőt aznap is, de sok új vevő is jött."
www.diabpont.hu

 

És volt, akinél a siker még várat magára.

"Sajnos a hétfői nap nem úgy alakult, ahogy azt vártuk. De, nem adjuk fel, mert a kezdeményezés jó. Kérem, küldjék a márciusi logót!"
www.e-bor.hu

"Így elsőre nem voltunk megelégedve az eredménnyel, azonban hírlevelet nem küldtünk. Ezt majd a következő alkalommal megtesszük."
www.biostore.hu