Zöld Hétfő Napok - minden hónap első hétfője

Az eseményen résztvevő webáruházak díjmentes kiszállítást vállalnak az aznap leadott megrendelések esetén, értékhatártól függetlenül vagy kedvező feltételek mellett.

Zöld Hétfő ingyen szállítási napok

Bezártak a Photo Hall üzletei

Amire senki se számított az ma reggel bekövetkezett.

Ma érkezett a hír, hogy 2011.05.06-án reggel már ki sem nyitottak a Photo Hall Üzletek. Az Index.hu információi szerint a hálózat minden egysége váratlanul kapott utasítást a központtól, hogy tartsák zárva az üzleteket, és kezdjenek összepakolni. A vállalat mintegy 150 üzletet számoló hálózatából mintegy 50 saját tulajdonban van és100 felett van a franchise rendszerben üzemeltetett egységek száma. Egyelőre nem világos, hogy a bezárás egységesen érinti-e valamennyit.

A Photo Hall üzletláncot a közvetve magyar magánszemélyek tulajdonában lévő Főfotó Kft. üzemelteti. Az MTI próbálta elérni a cég vezetését, ám a központ automatája - amely még termékek vásárlására buzdítja a telefonálókat - senkit nem kapcsol, és a közvetlen telefonszámok többsége vagy kicsöng, vagy folyamatosan foglaltat jelez.
Az index. hu-nak több üzletben jelezték, hogy a dolgozók az április bérüket nem kapták meg.

A Photo Hall vezetői már nem nyilatkoznak

Az Opten cégtárának adatai szerint más cégeken keresztül hat magyar magánszemély, Biernaczky Miklós és Farkas András, valamint Pozsonyi Gábor, Járdán Tamás, Egri András és Schieszler Tamás tulajdonában van. Közülük hárman, Biernaczky, Farkas és Pozsonyi vesznek, illetve vettek részt a Főfotó irányításában.

"Már nem én vagyok az ügyvezető, megbízatásomról május 4-i hatállyal lemondtam" - mondta Biernaczky Miklós az indexnek, ám a cég helyzetéről nem kívánt nyilatkozni. Pozsonyi Gábor az internetes lapnak ugyancsak azt mondta, hogy nem jogosult nyilatkozni.

A Photo Hall webáruháza még jelen pillanatban is elérhető. Ez látszik a kezdőoldalukon:

bezártak a Photo Hal üzleteil

Forrás: index.hu