Zöld Hétfő Napok - minden hónap első hétfője

Az eseményen résztvevő webáruházak díjmentes kiszállítást vállalnak az aznap leadott megrendelések esetén, értékhatártól függetlenül vagy kedvező feltételek mellett.

Zöld Hétfő ingyen szállítási napok

A forgalom 500%-kal nőtt a Zöld Hétfőn

Sikerült? Nem sikerült? Ez a kérdés bizonyára Önben is megfogalmazódik egy-egy akció után. Nos, a Zöld Hétfő is egy "akció", ezért nincs abban semmi meglepő, hogy most is feltesszük a kérdést.

Sikerült? Nem sikerült?

Ha van kedve, és szívesen megosztja velünk a tapasztalatait a Zöld Hétfővel kapcsolatban, akkor írja meg levélben vagy kommenteljen!

Esettanulmány


5-szörös forgalomnövekedés a Zöld Hétfőn

500 %-kal nőtt a forgalom a Zöld Hétfőn.

Szerencsére most is érkeztek már visszajelzések, ezért nem a sötétben tapogatózunk. Az egyik partnerünk küldte el a tegnapi eredményeit képekkel illusztrálva.

Mint az a fenti képen is jól látszik, a július 4-i Zöld Hétfőn a forgalom a normál napok 5-szöröse volt. Az alábbi képen pedig a konverziót figyelhetjük meg. Ez a szám mutatja meg, hogy a látogatók hány százaléka vásárol. Az amúgy sem alacsony konverzió (2,2 %) most az egekbe szökött. 

Sokan vásároltak a Zöld Hétfő miatt
Szinte hihetetlen, de a látogatók 8%-a vásárolt a Zöld Hétfőn.

A 3. ábra már csak hab a tortán. A zoldhetfo.com oldalról érkező látogatóknak a 24%-a nem csak nézelődött a webáruházban, hanem vásárolt is.

Jó vevők a Zöld Hétfő látogatói

És akkor nézzük meg az eszközöket!

Hogyan lehet sikeressé tenni a Zöld Hétfőt?

A webáruház pénteken levélben értesítette a hírlevél olvasóit, szombaton közzétette az eseményt Facebook oldalán és hétfő reggel kitette a Zöld Hétfő logóját az áruházba.

Mindössze ennyit kell tenni és a vevők nem maradnak el. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a módszer 100%-ig működik mindenkinél, de a fenti lépéseket mindenképpen érdemes követni.

Ha Önnek is hasonló tapasztalatai voltak (vagy éppen az ellenkezője), akkor írja meg nekünk!